Mit ad neked a MannaClub?

Őszintén örülök annak, hogy itt vagy velünk a MannaClub tagjai között, és hiszem, hogy ez egy új fejezet kezdete az életedben. 

Nagyon sok újítással készültem az elmúlt időszakban. Itt megtalálod a legfontosabb információkat arról, hogyan használhatod ki a Clubot a lehető legjobban.

A saját tanulói fiókodat bármikor eléred ezen a linken is.

Számtalan hasznos tananyagot találsz a Clubon belül.

Például videókat, hanganyagokat, gyakorlatokat, extra kurzusokat is innen tudsz majd elérni.

Ezzel a programmal egy olyan önfejlesztő folyamatba kezdünk bele közösen, mellyel feltárunk 12 olyan témát, ami a fejlődésedet segíti, és azt, hogyan alakítsd át a szemléleted.

A MannaClub-ban a 2021-es témák abban segítenek, hogy új nézőpontot kapj, magyarázatokat a miértekre. Havonta, az adott hónap témájához kapcsolódóan megosztok blogcikkeket, videókat, amikben elmagyarázom, mi miért történik, és mire, hogyan hat. Ezen kívül megosztok audiokat is, amikben tovább mélyítjük a témához kapcsolódó megértésedet.

Minden hónapban tartunk egy csoport coaching-ot online, amiben ki tudjuk beszélni az adott témát, az ahhoz kapcsolódóan felmerült kérdéseket, tapasztalatokat a Clubtagokkal.

A MannaClub-ban hozzád hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló problémákkal küzdő emberek csoportjához tartozni nemcsak azért jó, mert otthon érezheted magad, befogadottnak, de azért is, mert a közösség ereje mindig hatalmasat tud lendíteni az egyéni problémák megoldásán is.

Gyere közénk, lépj be a megengedés terébe. Meglátod, mennyivel könnyedebb a változás így. 

Ha valami nem lenne egyértelmű vagy bármilyen segítségre van szükséged, az ügyfélszolgálat mindig örömmel segít: hello@mannacoach.com 

2021 legyen az újjászületésed éve!