Mitől izgalmas a tanulás a Clubban?

A Club oldalára érkezéskor már a főoldalon látod, milyen szinten vagy, mennyi érméd van, és milyen jelvényekkel rendelkezel. 

Izgalmas folyamattá varázsoljuk a tanulásod, ami motivál arra, hogy folyamatosan haladj, egyre több megértésre jutva. 

A Clubban 5 szintet, rangot határoztunk meg, ezen a ranglétrán pedig te is végigmehetsz, ha szorgalmasan használod és tanulod a Club anyagait. Ez nemcsak azt garantálja, hogy mindig láthatod, hol tartasz épp, de azt is, hogy lásd mi vár még rád, mekkora utat szükséges még megtenned.

A rangok mellett a különböző feladatok elvégzése után jelvényeket is kapsz. Az első jelvény már a tiéd is, ugye láttad? Ahhoz, hogy a többit is megszerezd, olvasd el a jelvény melletti rövid útmutatókat, és azonnal tudni fogod, mit kell tenned a begyűjtésükhöz.  Ha szeretnél többet megtudni a rangokról, jelvényekről, és megnéznéd, hol tartasz most ITT MEGTEHETED. LINK

Hogyan tudod növelni a pontjaidat / érmeid és jelvényeid?

  • Ha belépsz, naponta 3 pontot kapsz
  • Ha megcsináltál egy kvízt, 5 pontot kapsz. Ha legalább 75%-os az eredményed, akkor +3 pontot, ha 100%-os, akkor még +3 pontot kapsz.
  • Ha teljesítesz egy leckét, 5 pontot kapsz (naponta maximum kétszer)
  • Ha teljesítesz egy egész témakört, akkor 3 pontot kapsz (naponta maximum kétszer)
  • Ha elolvasol egy bejegyzést, 3 pontot kapsz érte.

Ha valami nem egyértelmű vagy bármilyen segítségre van szükséged, az ügyfélszolgálat mindig örömmel segít: hello@mannacoach.com

2021 legyen az újjászületésed éve!